HERBA NEGRA + SAÏ SAÏ + CANDELA ROOTS + MIREIA VIVES

              Jueves 9-6-2016 
              22:00h (apertura de puertas)
              6€ anticipada (con cerveza) (www.movingtickets.com); 6€ taquilla (con cerveza) ó 12€ (con cerveza+CD)

9-J-CARTEL HERBA NEGRA

HERBA NEGRA

Herba Negra son un grup valencià de música rap.  Arrels, música negra, energia i elegància combinades amb líriques plenes d´emocions, sinceritat i realitat. Herba Negra presenta el seu primer cd “El renàixer d’abril” i comptarà amb la col·laboració de Mireia Vives.

CANDELA ROOTS

Candela ROOTS naix al juliol 2013. És un projecte jove de músics que compten amb una llarga trajectòria en el món de la música. Son un grup mixte de reggae. Escriuen principalment en valencià, tot i que utilitzem altres llengües com ara l’anglés, el francés o el castellà per aprofitar les seues sonoritats i difondre el seu missatge.

SAÏ SAÏ

Saï Saï naix entre la ciutat de València i Barcelona. Barreja les diferents dimensions de la música reggae, des del roots fins al dancehall. A hores d’ara Saï Saï està compost per musics de diferents formacions com son:  Pau, bateria de LOS DE MARRAS i BLACK RICE; Bison, guitarrista de BLACK RICE entre altres formacions; Dani i Dj Zapy cantant i Dj de VADEBO; Xavi ex baixista de LA GANG BAND; i JuanaMan Saï Saï, fundador de la banda i excomponent d’ ARRÒS CALDÒS entre altres.

ver +PROGRAMACIÓN