LA TRIANGONAL

              Sábado 9-4-2016 
              20:00h (apertura de puertas)
              10€ anticipada(www.onetwotix.com); 12€ taquilla

9-S-CARTEL LA TRIANGONAL

Després de La Triangonal de l’any passat (amb Es Declivi, Miquel Serra i Júlia), i mantenint l’esperit original (juntar tres bandes de tres racons diferents de la mediterrània per tal de posar tres accents diferents a les maneres que tenim de fer rock cantat en la nostra llengua) Malatesta Records tornem enguany amb un altre lineup de primera categoria.

Des de Collbató (Barcelona) i per cortesia de Halley Records, vindrà Ferran Palau, colider d’Anímic, l’autor més singularment ianqui que hi ha hui en dia a Catalunya, amb el seu projecte en solitari, però en aquesta ocasió acompanyat d’una banda que lleva el hype: Adiano Galante i Jordi Matas (Seward) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril). Puritito Louisville Sound.

Des de Palma (Mallorca) i per cortesia de Famèlic, ens visitaran Da Souza. Quatre jovenots templats i ben parits que acaben d’editar “El Gran Salt Endavant” on sonen als 90 però amb una tensió actual, sense limitar-se a calcar i au. I fan molt de goig en directe.

Des d’Alcoi (Alacant) i per cortesia de Música de Telers, també estaran performant els sempre magnificents Arthur Caravan, polièdrics orfebres d’allò que es sol dir rocknroll. A més, estan enllestint el seu darrer treball, que haurà de surtir un dia d’aquestos, i que ens presentaran en exclusiva el 9 d’abril. Tot açò en una sala que sona orgànica, potent i amb matisos. Puntuals, a les 20h.

FERRAN PALAU  

Després del seu debut amb L’aigua del rierol (Amniòtic Records, 2012) el colíder d’Anímic ens presenta Santa Ferida (Halley Records, 2015), el seu segon treball en solitari, inclòs dins del millor de l’any passat en les publicacions especialitzades. Aquest menut gran home lluita per fer-se comprendre a través de melodies noves i refrescants sense deixar de portar-nos a terrenys misteriosos als que ens té ja acostumats, tot embolicat amb una estètica i atmosfera estiuenca gràcies a la immensa banda que l’acompanya: Adriano Galante i Jordi Matas (Seward) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril).

DA SOUZA

Aquest quartet mallorquí ve a presentar-nos les cançons de Gran Salt Endavant (Famèlic, 2016) el seu famant nou disc. Graduats en el rock lluminós de Beach Beach, Da Souza ja han enregistrat F l o r s i V i o l è n c i a (Famèlic, 2013)i el split Bossanova Infnita (Famèlic, 2015). Lluís, Àngel, Biel i Xavi van començar amb un so proper a l’emo americà i han anat evolucionant cap a un rock arreplegat i ben compost on cap de tot: curiositats futbolístiques, fxació malaltissa amb Brasil, bon humor Mediterrani… juguera , en una paraula. Talent i     saler.  Coherència i irreverència. Urgència i hits.

ARTHUR CARAVAN  

Música de Telers | Alcoi (Alacant) La banda d’Alcoi ultima aquestes setmanes l’edició, després d’ A r t h u r C a r a v a n (Autoeditat, 2011) i A t l e s E n h a r m ò n i c (Música de Telers, 2012), de Major Propòsit , (Música de Telers, 2016)Ells són una de les més sòlides propostes musicals del rock valencià. Amb un directe assenyalat de forma unànime com un dels més colpidors i brillants de l’actualitat, vindran a La Triangonal a mostrar-nos les cançons del seu nou treball. Obrers d’açò del rock , amb multitud de projectes paral·lels, són capaços de fer conviure les progressions del krautrock, la intensitat del noise ianqui i el lirisme de la cançó d’autor.

ver +PROGRAMACIÓN