LA POP

              Domingo 16-2-2020 
              18:00h (apertura puertas) 
              5€ anticipada (www.notikumi.com); 7€ taquilla.

cartell-pop-vol2-16-toneladas-menut

LA POP

Els agronautes de La POP, Petita Orquestra Peiotaire, tornen a la càrrega amb l’espectacle Els Garcia & Cia. La família s’amplia, on escenifiquen les cançons incloses al disc Vol 2. una nova col·lecció on evidencien de nou, el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà.

Des d’una perspectiva contemporània i eclèctica, revisiten peces ben populars com ara “La lluna, la lluna” o “La xata merenguera”, on actualitzen i amplien l’imaginari col·lectiu, a través de nous arranjaments i adaptacions de textos, tot i considerant aspectes com ara l’eliminació de les referències religioses i sexistes del cançoner popular, amb la intenció d’esperonar l’esperit inclusiu i universal del nostre llegat cultural.

A nivell estètic, la formació valenciana continua la línia d’investigació encetada al Vol 1, mitjançant l’ús d’instruments no convencionals (objectes, joguines i invents), juntament amb altres instruments, podríem dir, de tota la vida (acordió, guitarra, guitarró, contrabaix, etc.). Tot açò, per confeccionar un itinerari apte per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies d’esperit mundialista.

Pel que fa a l’espectacle, aquest combina música, teatre i humor amb una posada escena d’ànima circense i colorista.

ver +PROGRAMACIÓN