CAVALLO Y HUGO MAS + LAS VÍCTIMAS CIVILES

 

             Jueves 14-05-2015
             22:00h (apertura de puertas)
             6€ anticipada (onetwotix, movingtickets) 8€ taquilla

 

CARTEL Hugo Mas

CAVALLO & HUGO MAS

Cavallo  és el nom que rep l’interessant duo instrumental format pel bateria Elies Fuster i l’organista Pep Ahuir. Bases complexes en contingut a la vegada que simples en la seua forma, sobre sons densos i intensos. Una personal metamorfosi del ‘no wave ‘ cap al ‘ punk – jazz ‘.

En Pentápolis s’ha unit a aquesta estranya banda l’autor Hugo Mas narrant unes lletres nihilistes amb la veu trencada i descarnada , arrencant la distorsió a una guitarra amb un arc i torturant un saxo fins el soroll i els harmònics . 

Spoken Words , No wave , Punk Jazz , una atmosfera fosca i enrarida.

 

LAS VÍCTIMAS CIVILES

Som els xiquets renegrits de la revolució industrial, els amants pornogràfics de l’edat digital, som cadàvers exquisits en Dresden, en Treblinka o en Leningrad, xifres rostides en Hiroshima i guàrdies civils divorciats en la platja del Tarajal.

La desestructuració familiar és la germana de la nostra mare, els comportaments compulsius són els nostres cosins prims, la guerra bruta de les empreses ens regala una mascota i el govern ens ofereix treball a 4 lliris l’hora per embrutir als seus fills: som el feixisme interior que va coent-se dins de cada poble, som pobres i som
les víctimes civils.

 

ver +PROGRAMACIÓN