MÉSDEMIL

              Miércoles 27-12-2017 
              21:00h (apertura de puertas)
              10€ taquilla. 

img-20171115-wa0001

 

MÉSDEMIL: <<Cada grup tocarà 3 o 4 cançons. L’entrada costarà 10€ i es podrà comprar el mateix dia de la festa a la taquilla. 

“Passada la ressaca del TroVAM i dels Premis Ovidi, tenim una notícia molt trista que donar-vos: Mésdemil cesarà la seua activitat a finals d’any. Han sigut 10 anys de faena de la qual estem molt satisfets. Tancarem amb 132 referències editades, moltes experiències viscudes, moltes coses apreses i moltes alegries! La raó principal que ens ha dut a prendre aquesta decisió han estat els problemes econòmics que ens han acompanyat des dels inicis i mai ens han abandonat. Així que hem decidit plegar per a dedicar-nos a altres projectes, però ho farem amb una gran festa de comiat!!

El dia 27 de desembre a la sala 16 Toneladas de València farem l’últim concert. Hi participaran alguns dels artistes que ens han acompanyat durant tots aquestos anys com Andreu Valor, Mireia Vives i Borja Penalba, MC Alberto, Pellikana, Candela Roots, Mox, Gener i Herba Negra, i tancarà la vetllada el DJ Conill. A més, farem ressucitar els grups que van fer nàixer Mésdemil: Bakanal i Rapsodes!!!!
Vos esperem!!”>>.

ver +PROGRAMACIÓN