MALDATS + REACCIÓ + SUBVERSA

              Jueves 14-12-2017 
              21:30h (apertura de puertas)
              7€ taquilla. 

img-20171115-wa0013

MALDATS

Maldats Maldats es tracta d’una nova formació que compta amb components de Vadebo, Efecto Doppler, Skatuttipresto, contra-band, los Wisthles o Pupil·les. Presenten al 16Toneladas el que serà el seu primer concert com a grup.

REACCIÓ

Reacció: << naix un 24 de juliol de 2015, aquest projecte comença quan un grup d’amics decideixen agrupar-se per passar l’estona. Al veure la gran implicació de tots els que estàvem en aquest moment dintre, vàrem buscar la resta de components que ens faltaven per completar el grup.

En aquest moment el grup està format per unes 12 persones, dintre del qual hi ha diferents components que caracteritzen al grup com la utilització de la dolçaina, instrument tradicional de la zona, trompeta, trombó, guitarra, baix, teclats, bateria i veus. Ens caracteritzem també per la utilització  i defensa de la nostra llengua, el valencià, en les nostres lletres. El que pretenem amb aquest projecte és expressar tot el que sentim, el que vegem, el que no ens agrada d’aquesta societat, tot el que ens passa, etc. Tot a través del que millor sabem fer, la música. Ens identifiquem per l’utilització del nomenat mestissatge, una barreja d’estils com l’ska, el rock, el reagge o altres estils.>>

SUBVERSA

Rap amb Banda desde Barcelona.

ver +PROGRAMACIÓN