CANTA CANALLA

              Jueves 27-12-2018 
              17:30h (apertura puertas). CONCIERTO FAMILIAR!!!
              5€ taquilla.

canta-canalla-2

CANTA CANALLA

Fem música familiar però no donem la nota, o això intentem. Ballem un vals valent que va lent, dormim en bressols peluts, passegem ranxeres, bevem blues i rock, berenem tangos, dissimulem rumbes, televisem funky i falsegem el country abans de tergiversar boleros. I obrim una bossa nova, ja envellida. Fem un poc de tot i un toc de tot. Tenim guitarres, baix, piano, bateria, melòdica, pandereta, xilòfon, pal de pluja… i ganes, moltes ganes!

Canta Canalla va nàixer l’any 2017, però Edu i Ferran ja portaven un temps esbossant cançons i gestant el projecte. Actualment som cinc persones d’ací i d’allà que toquem tot el que podem. Ni impostem la veu ni som impostors, només ens la juguem pels infants que tenen més de quaranta i pels xiquets i xiquetes que estenen vides amb pinces de versos. Ens volem eclèctics, canalles, un poc piròmans i apàtrides, però no del tot. Desconfiem dels qui no tenen sentit de l’humor i, segons com es mire l’abecedari, tenim canes i ganes.

Qui som?
Edu Marco, veu principal i autor de les lletres i de la música. Té publicats els llibres La quadratura del cercle (Brosquil, 2004), premi Manuel Rodríguez Martínez d’Alcoi; Càbala (Edicions 96, 2007), premi Marc Granell Vila d’Almussafes, i Refugi Incòlume (Denes, 2009), premi Carles Salvador de la Universitat Politècnica de València. Actualment treballa com a llaurador, traductor i poeta. I ara vol ser cantant!

Ferran Bataller, piano, acordió, xilòfon i autor de les lletres. Va estudiar piano al conservatori de Xàtiva fa molts anys. Ha publicat tres llibres de literatura infantil: El món dels Forrellats (Bullent, 2003), Contes amb tinta blava (Bromera, 2006) i Cametes i Peuots (SM, “Vaixell de Vapor”, 2015). Ha editat llibres de ficció per a Tria Llibres i llibres de text per a SM. Actualment treballa com a assessor lingüístic a la Universitat de València i de tant en tant toca les tecles com bonament pot.

Carme Laguarda, baix i cors. Tocava el piano de xicoteta i té el Grau Mitjà de dolçaina al conseravatori José Iturbi de València. Ha sigut gerent del segell discogràfic Mésdemil fins a la seua recent desaparició al final de 2017. Ara mateix és professora de francés a l’EOI de Llíria i traductora. També col·labora cada setmana amb una secció de música en valencià en el programa de ràdio Territori Sonor, d’À Punt Ràdio. A estes altures de la vida li ha pegat per tocar el baix.

Paco Arroyo, guitarres, cors i autor de part de la música. Sonidista, cantautor i electroluthier. Ha format part de bandes com Lüa, Espinete y Don Pim Punk i Lo Tumbao, i, com a cantautor, en el seu projecte El Jipi del Arroyo i el Sr. Toshiba. Com a electroluthier destaquen el seu “llaulí” i la seua “electrogralla”, creada dins de la residència artística per a Campoadentro, on es va desenvolupar el seu projecte FONOTECA 2.0.

Javi Vega, bateria i cors. Està vinculat a creacions originals valencianes de teatre, dansa i circ. Com a músic ha participat en projectes com Luzz Vegas, La Banda del Fele o Luna y Panorama de los Insectos. També ha fet bandes sonores i adaptacions musicals per a l’escena, tant gravades com interpretades en directe. Forma part de la Banda del Fele des de la seua creació i manté una estreta col·laboració amb el Circ Gran Fele des de fa més de 15 anys. També és col·laborador habitual de companyies de teatre com Las Reinas Magas, Bramant Teatre, Ornitorrincs o Galitoon.

ver +PROGRAMACIÓN