THE UPPERTONES + JAMALEÒNICS

              Sábado 7-10-2017
              23:00h (apertura de puertas)
              10€ anticipada (www.movingtickets.com, Discos Ámsterdam, Harmony Discos, Splendini, Glop, www.bandsintown.com); 12€ taquilla.     

7-s-cartel-the-uppertonesjamaleonics

Una temporada més BREDDA JAMAICAN MUSIC CLUB torna a la càrrega amb la seua missió d’estendre i propagar la música jamaicana d’arrels a la ciutat de València, i ja són 19 anys el pròxim gener. L’objectiu és portar a València les millors bandes internacionals i donar a conèixer i recolzar les bandes de la terreta que es dediquen als sons jamaicans. Així, el próxim 7 d’octubre la hem preparada grossa per a encetar este nou curs.

Des d’Itàlia ens visiten THE UPPERTONES un poderós trio dedicat al só dels 50 a Jamaica, és a dir Jamaican R’n’B, Jamaican Boogie, calypso, i mento. L’espurna que va encetar el naixement del ska, després el rocksteady i més tard el reggae. El trio el componen Mr.T-bone, vell conegut a València on ha actuat amb la seua pròpia banda i amb David Hillyard Rocksteady 7 i que ha col.laborat amb bandes com Skatalites, New York Ska Jazz Ensemble o Giuliano Palma & The Bluebeaters. Amb 8 àlbums a la seua esquena ha girat per tota Europa, EEUU, Canada, Indonèsia, Brasil i Mèxic.

Peter Truffa és un fabulós pianista i cantant de Nova York que va encetar la seua carrera amb The New York Ska Jazz Ensemble fins que va decidir quedar-se a Itàlia on va fitxar per una de les millors bandes de rocksteady i ska del món Giuliano Palma and the Bluebeaters. Per últim, Count Ferdi, Ferdinando “Bombodrummer” Masi, és un gran bateria que a més és un pioner del ska a Itàlia i a Europa com a membre fundador de la gran banda Casino Royale en 1987. També va formar més tard The Bluebeaters en 1994.

Amb ells, presentem a València ciutat als JAMALEÒNICS, abans coneguts com Jazztem, són vuit joves de Sagunt, Faura, El Puig i Puçol que els ha unit la seua passió pel jazz pervertit amb funk, ska i reggae. Els va parir el jazz, els va fer madurar el flow del funk i el blues, i van explosionar amb el ska, el balkan, el reggae i el punk.

A més a més, per a després del concert, des de la cabina i per a no acabar de ballar fins la matinada comptem des de Londres amb el gran EDDIE OXMAN. D’Oxman és una institució dins de l’escena reggae a Londres. Tot i que pot ser més conegut a l’escena internacional pel seu treball a Dub Vendor, i amb els segells Soul Jazz o Pressure Sounds, Oxman porta molts anys amb el seu propi Sound System, produint, col·leccionant discos i organitzant esdeveniments. Ja siga seleccionant vinils o sent el toaster al micròfon és un dels millors a l’hora de cobrir tot l’espectre de món del reggae. La seua missió: “donar a conèixer eixes joies amagades a la gent, compartir i vorer eixa expressió de plaer extrem a la cara de les persones quan fica alguna cosa especial, eixe element de sorpresa no te preu.”

Amb ell des d’Alemanya, la imparable viatgera en busca d’eixe single perdut en qualsevol part del món COCO GIRL. Ha viscut i estat a Londres, Jamaica, Cuba…on no ha parat d’omplir la seua maleta de bons cartutxos de música jamaicana, caribenya i latina.

Finalment d’argamassa els BREDDA CREW SELECTORS per a una nit compacta de jamaican stomp allnighter. Que no t’ho conten!

THE UPPERTONES    

JAMALEÒNICS

… y después SESIÓN DISCOTECA hasta las 6:30h con D’Oxman (Londres), Coco Girl (Alemania) y Bredda Crew Selectors DJs

ver +PROGRAMACIÓN