BOHEMIAN BETYARS + X-FANEKAES

              Jueves 6-4-2017
              21:30h (apertura de puertas)
              10€ anticipada (www.ticketea.com); 13€ taquilla

6-j-cartel-bohemian-betyarsx-fanekaes

BOHEMIAN BETYARS

Formado en 2009, Bohemian Betyars es una banda de violinistas con el propósito de difundir lo más lejos posible la sensación de amargo gozo (una especialidad tan húngara). Su música se ha convertido en una mezcla nueva y emocionante, incluyendo punk rock, ska rebotando, psicodelia que se desploma, temas melódicos, todo aderezado con elementos húngaros, balcánicos y gitanos.

Desde el Mar Báltico hasta el Océano Atlántico, en los últimos dos años esta banda de powerboost real hizo bailar al público un millar de veces. Ya sea en la calle, en un club o en un festival, las melodías pegadizas de Boheme Betyars te arrancarán de los mundanos días de la semana y te arrojarán a las profundas aguas del delirio, tal como estaba previsto que sucediera.

X-FANEKAES

Naix a Montcada (l´horta de València) a l´hivern de 2011, a l´inici la formació inicial comença com a un quintet, després de 2 anys, ja el 2014 el grup evoluciona, fa un gir i canvia la fisonomia del mateix amb una nova formació, incloem 2 nous membres, una segona guitarra i un acordió i el grup passa a ser de 7 músics, ja amb la nova estructura gravem les nostres 2 primeres cançons d´estudi, sota la direcció d´Andrés Galván al Illogical Estudi, cançons que són publicades en descarrega lliure a internet,“Morraia”, “Innocència Morta”.

L´any següent al febrer del 2015, de nou tornen a l´estudi on graven el primer EP, ‘X-VERSIONAES’ és un petit homenatge a algunes de les principals referències musicals del grup. Són 5 temes versionats en la part instrumental però amb lletres pròpies i en valencià que ens dóna l´opció de donar a conèixer la nostra música i defineix l´estil Faneker.
Després d´un any de trobades, concerts, festivals el grup dóna una pas endavant amb una nova espenta amb la incorporació de dos nous integrants que enriquiran més si cap a la seu música, amb la Tuba el Whisttle i el Banjo. Passen a ser 9 membres i s´obren nous ventalls i possibilitats per al seu estil i manera d´entendre la música, de nou el grup torna a reinventar-se i ja queda com formació fixa de 9 membres.

En 2016, decideixen ficar en marxa una nova aventura amb la gravació del primer disc, és per això que se troben immersos en plena gravació del disc i que veurà la llum, en principi, cap a la meitat del més d´abril. Estarà compost per 9 cançons, 7 noves cançons de collita propia més les dues cançons que ja van gravar al seu dia. Aquest disc va permetre fer un salt dins del panorama musical valencià i donar a conèixer i aplegar a molt més públic i festivals la seua amalgama de músic i ritmes PunkFolk. Per a la gravació d’aquest primer disc continuen confiant amb la màgia d’Andrés Galván al Illogical Estudi; i conten amb la col•laboracions de luxe amb músics i amics d’altres grups i de reconeguda trajectòria i prestigi.

ver +PROGRAMACIÓN