IMPACTE FEST: EL CORREDOR POLONÈS + MI# + TREMP + BITCHES & PEACHES

 

             Viernes 31-10-2014
              23:00h (apertura de puertas)
              5€ anticipada (onetwotix) – 6€ taquilla

impacte 16 toneladas

IMPACTE FEST és un moviment musical que vol consolidar propostes de música rock, pop i metall alternatiu oferint concerts de periodicitat estacional (tardor, hivern, primavera i estiu).

Actualment les bandes que cooperarem en aquest projecte som: SMOKING SOUL’S, MAI MAI, GÀTACA, EL CORREDOR POLONÈS, MI#, INÈRCIA, TREMP, TARDOR, EULER, MOX NOX, NEURÒTICS, THE GRUIXUT’S, SENIOR I EL COR BRUTAL, MAKE SOME ARE US, ARTHUR CARAVAN, METEOR I DESQUICI.

Aquests festivals estacionals però, estan oberts a la participació d’altres bandes de rock alternatiu sense cap mena de condicionant lingüístic.

IMPACTE FEST dona resposta a l’efervescència que darrerament està sorgint en l’espai estilístic del rock alternatiu. Actualment, hi ha en marxa un procés de ressorgiment que cal potenciar dintre del rock, pop i metall alternatiu.

La finalitat principal de la marca, és crear un suport popular sòlid on grups alternatius, tinguen una presència consolidada dintre dels circuits musicals del seu estil i normalitzar així l’escena. Els grups que formem part del projecte, destaquen sobretot per la seua vàlua qualitativa i estilística.

.. y después de los conciertos SESIÓN DISCOTECA hasta las 6:30h con 16 TONELADAS djs

ver PROGRAMACIÓN